Feestlocatie nodig in Utrecht? De voordeligste zaalverhuur in Utrecht

In de huidige situatie is het, met inachtneming van de regels van het RIVM, mogelijk om een zaal te huren. Alle huur aanvragen worden behandeld.

  Aanvragen kunnen alleen gedaan worden voor groepen met 100 of meer personen

  Hoofdzaal

  De oorspronkelijke discotheek die in 1970 voor het eerst haar deuren opende.

  Kilomanjaro

  De Kilomanjaro is de meest verhuurde zaal van de Woolloomooloo

  Combinatie zalen

  Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende zalen met elkaar te combineren.

  Decoratie of aankleding

  Wilt u decoratie of aankleding voor uw feestje? In de verschillende zalen van de Woolloomooloo is bijna alles mogelijk! Wij hebben goede contacten met verschillenden verhuur bedrijven dus kunnen u daar ook bij helpen.

  Vermaak en entertainment

  U kunt ervoor kiezen om het vermaak en entertainment zelf te faciliteren of u kunt het aan ons overlaten. We hebben beschikkingen tot verschillende huisdj’s die alle verschillende soorten muziek feilloos aan elkaar kunnen draaien.

  Professionele garderobe

  De Woolloomooloo beschikt over een professionele bewaakte garderobe. U kunt ervoor kiezen uw gasten de vergoeding apart te laten betalen of kunt in overleg de garderobe afkopen. Voor het huren van een zaal in de Woolloomooloo moeten alle gasten die op het event aanwezig zullen zijn boven de 18 jaar oud zijn.

  Fotografie en beelden

  Omdat wij nauw contact hebben met een professioneel productiebedrijf, is mogelijk om bij uw evenement foto- en filmmateriaal te laten maken. Niets is mooier dan de herinneringen van de avond vastleggen voor op latere momenten.

  Zaalverhuur Utrecht

  Middels onze drie verschillende zalen kunnen wij aan alle soorten feesten en evenementen een decor bieden.

  De Woolloomooloo heeft inmiddels al decenia ervaring met verschillende soorten verhuur. In de afgelopen vijf jaar hebben onder andere : verenigingsfeesten, workshops, presentaties, afstudeerborrels, promotiefeesten, afscheidsfeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en huwelijken in de Woolloomooloo plaatsgevonden. Een groot voordeel van de Woolloomooloo is dat onze voorwaarden erg voordelig zijn. De zaalhuur is kosteloos en de prijs van een biertje is slechts €1,40.

  Menu